Logo Brico Cross

Volgende wedstrijden:

We zien u graag volgend seizoen terug!

Logo Brico Cross

Volgende wedstrijden:

We zien u graag volgend seizoen terug!

Logo Brico Cross

Volgende wedstrijden:

We zien u graag volgend seizoen terug!

Logo Brico Cross

Volgende wedstrijden:

We zien u graag volgend seizoen terug!

Cofidis
Voor de makers
Beko
Mercedes
Prik & Tik
Lampiris
betFIRST
Pauwels
Jupiler
Herva
Sport Vlaanderen


Placeholder

Deelnemen:

Neem deel aan een van de onderstaande wedstrijden:

EEKLO
10/09/2017
MEULEBEKE
07/10/2017
KRUIBEKE
14/10/2017
BREDENE
29/12/2017
MALDEGEM
07/02/2018
HULST
18/02/2018


Wat is de Brico Doe-Het-Zelf Cross?

Brico wil komend veldritseizoen het Doe-Het-Zelf concept ook doortrekken in het veldrijden! Vandaar dat op elke Brico Cross wedstrijddag komend seizoen ook een Brico Doe-Het-Zelf cross zal georganiseerd worden. Tijdens deze wedstrijd krijgen 50 op voorhand geselecteerde sportieve Brico klanten de kans om exclusief het Brico Cross parcours van die dag te rijden. Het échte werk dus, voor duizenden toeschouwers én de camera’s. Bovendien mogen de 3 snelste Brico Doe-Het-Zelvers – net zoals de elite – het podium op. Eeuwige roem én een unieke ervaring verzekerd.

Wat kan ik winnen?

Kans maken om deel te nemen is zeer eenvoudig: stuur ons jouw gegevens door, beantwoord de hoofdvraag en schiftingsvraag en wie weet staat u straks aan de start. In de week voor de effectieve wedstrijd brengen we de winnaars op de hoogte. Als één van de maximum 50 gelukkige winnaars beleef je de crossdag vervolgens als was je een echte prof. Je krijgt een plaats toegewezen op een vooraf gereserveerde rennersparking, wordt begeleid door de Brico Doe-Het-Zelf Cross teamleader, krijgt een officieel startnummer na passage bij de wedstrijdcommissarissen maar vooral: je rijdt het écht Brico Cross parcours zoals ook de elite dat amper 3 uur later zal doen! De top 3 plaatsen we – zoals het hoort – na de finish in de spotlights op het podium. Maar bij de Brico Doe-Het-Zelf cross zijn er alleen maar winnaars. Na je eigen deelname en een verfrissende douche beleeft u de mannen elite wedstrijd vanop de eerste rij. Bovendien krijgt elke deelnemer nog een leuk Brico gadget én een aandenken mee naar huis.

Ik word geselecteerd als deelnemer. Wat breng ik mee?

Veldrijden maakt nog altijd deel uit van de wielersport. Geschikte kledij maar vooral een geschikte fiets (mountainbike, veldritfiets, …) zijn dan ook aangewezen. Veldrijden betekent ook soms moddertaferelen. Maar niet getreurd: de organisatie voorziet uiteraard de nodige douchefaciliteiten. Vergeet dus zeker ook geen handdoek, zeep en frisse kledij, want na afloop bent u van harte welkom in de Brico zone om verder van de cross te genieten. Voor al de rest wordt gezorgd: rugnummers, begeleiding, tips, parking, toegangskaarten, drank en uiteraard een hapje om terug op krachten te komen. Deelnemers ontvangen tijdig de nodige praktische informatie (locatie, tijdstip, dagprogramma).