Logo Brico Cross

22/12/2016: Zdenek Stybar extra publiekstrekker in Bredene

Zdenek Stybar extra publiekstrekker in Bredene

Het deelnemersveld in Bredene was er al eentje om als organisator trots op te zijn. Mét wereldkampioen Wout van Aert, Laurens Sweeck, Michael Vanthourenhout, Clément Venturini, Jens Adams, Tim Merlier en vele anderen. Met Zdenek Stybar heeft Bredene er nog een topper bij.

Stybar rijdt deze winter amper twee crossen. We zijn fier te melden dat Bredene daar eentje van is. Het is trouwens de enige kans om de Tsjech deze winter in de regio Oost- en West-Vlaanderen aan het werk te zien. Styby won trouwens al de Bredense edities in 2010 en 2013.

"Ik ben verheugd dat ik na een jaartje pauze toch opnieuw twee keer in het veld aantreed", aldus de Etixx-Quick.Stepprof. "En dat ook Bredene op mijn programma staat, is super. Alleen kan ik op dit moment nog niet beloven dat ik een rol van betekenis kan spelen voor de overwinning. Heel wat toppers focussen een hele winter op het veldrijden, terwijl ik ondertussen de switch heb gemaakt naar de weg. Maar ik zal absoluut mijn best doen."

Na Bredene reist Stybar trouwens zo snel mogelijk terug naar Calpe, waar hij verder zal werken aan zijn opbouw richting volgend wegseizoen met zijn Quick.Step Floors Team.

Foto: Photopress.bePARTNERS

Jupiler
HLN
Beko
Prik & Tik
VTM
Pauwels
Brico
Mercedes