Logo Brico Cross
Pauwels
Beko
Mercedes
Prik & Tik
Lampiris
betFIRST

Ronse: 07/10/2018

Ronse

De GP Mario De Clercq zag het levenslicht in 2008. Vanaf de 10de editie (7 oktober 2018) werkt organisator Vzw Ronse Koerst samen met SportIDee. 

"In die voorbije tien jaar is moeder natuur ons niet altijd goedgezind geweest", lacht voorzitter Luc Van den Abeele. "Het zorgde voor een aantal legendarische edities, maar ondanks de soms barre weersomstandigheden zijn we er toch altijd in geslaagd een budgettair gezonde cross op poten te zetten. Maar er komt steeds meer kijken bij het organiseren van een topevent. En ook al doen we dat met ons kleine bestuur nog altijd met volle goesting, toch voelden we dat er wat extra commerciële - en communicatiemogelijkheden onbenut bleven. We geloven dat SportIDee ons daarbij kan helpen. Al is de Hotondcross al een monument in het veldrijden, samen met hen kunnen we het nóg groter maken."

SportIDee van zijn kant heeft met de Koppenbergcross al een belangrijke veldritorganisatie in de Vlaamse Ardennen. "En dit seizoen komt daar ook de tweede editie van de cross in Geraardsbergen bij", vertelt manager Chris Mannaerts. "Door het bundelen ervan zien we toch wel een aantal aanvullende commerciële mogelijkheden in deze prachtige wielerminnende regio."

Programma:

binnenkort

Parcours:

binnenkort


tickets

coming soon...

vip

Geïnteresseerd in onze VIP- en Partnerformules? Neem gerust een kijkje in onze brochure

deelnemerslijst

Elite & Beloften
Dames
Junioren
Nieuwelingen

parking

coming soon...

PARTNERS

Brico
Morres
Auxfina
HLN
Jupiler
VTM